Xbox 360 opet dominira tržištem konzola

Izvor: ITsvet.com, 18.Okt.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox 360 opet dominira tržištem konzola

Istraživačka firma NPD obelodanila je da je ukupna prodaja hardvera, softvera i dodatne opreme na polju industrije video igara dostigla cifru od $1.16 milijardi u toku proteklog meseca, što je za 6% manje u poređenju sa septembrom prošle godine kada je u ovoj industriji zabeležena prodaja u vrednosti od $1.23 milijarde. Pored toga što su rezultati zabeleženi u septembru loši za industriji, ipak su bolji nego oni zabeleženi u avgustu. Microsoft-ova Xbox 360 konzola i dalje beleži najbolju prodaju sa 438.000 prodatih jedinica tokom meseca i 42% tržišnog udela. Ovo je sedmi uzastopni mesec da ova konzola beleži više od 40% tržišnog udela.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Samo Grci gore stoje od Slovenaca

Izvor: B92, 19.Okt.2011, 11:15

Ljubljana -- Zbog premalog udela vlastitog kapitala u tekućem finansiranju slovenačka preduzeća su među najzaduženijima u Evropskoj uniji...Njihove ukupne kreditne obaveze iznose 33,8 milijardi evra, što je malo manje od nacionalnog godišnjeg BDP-a...Ukupna zaduženost slovenačkih preduzeća...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.