WineCo: Aplikacija za profesionalno ocenjivanje vina

Izvor: marketingITD.com, 03.Sep.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WineCo: Aplikacija za profesionalno ocenjivanje vina

Iz Slovenije stiže, kako kreatori kažu, prva aplikacija za profesionalno ocenjivanje vina. Mobilnu aplikaciju WineCo izradila je ekipa slovenačkih stručnjaka sa područja savetovanja na čelu sa Tomislavom Kalanom, uz podršku komunikacijske agencije Di@log i digitalnim znanjem ekipe Media Clinic. Zasnovana je na bazi profesionalnih metoda ocenjivanja vina, a korisnicima omogućava jednostavno i sistematično čuvanje susreta sa vinom, individualno >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << ocenjivanje ukusa u datom trenutku i dokumentovanje odnosa svake čaše ponaosob.

Kako je pri predstavljanju aplikacije izjavio Kalan, želja im je da WineCo postane neophodan prijatelj svih ljubitelja vina i omiljeni alat napredne pretrage i sortiranja vina prema raznim parametrima – poput boje vina, lokacije i datuma ocenjivanja, kako u zemlji, tako i u inostranstvu:
Aplikacija WineCo je digitalna beležnica za čuvanje pojedinačnih uzoraka vina za sve koji žele da bolje upoznaju jedinstvene karakteristike vina, navodi Kalan.
Mobilna aplikacija za ocenjivanje i vođenje lične arhive vina urađena je za platforme iOS i Android, a može se koristiti na slovenačkom ili engleskom jeziku. Prvih deset uzoraka je moguće čuvati i voditi besplatno.

    WineCo
Cena: Besplatno    


    WineCo
Cena: Besplatno    

The post WineCo: Aplikacija za profesionalno ocenjivanje vina appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.