Whistle 3 – Pouzdani uređaj za praćenje kućnih ljubimaca

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Whistle 3 – Pouzdani uređaj za praćenje kućnih ljubimaca

Whistle 3 je stvoren radi brzog lociranja izgubljenih ljubimaca i proaktivnog praćenja dnevnih vežbi. Kombinovanjem stalnog praćenja lokacije sa poboljšanim praćenjem aktivnosti, Whistle je najbolji uređaj za praćenje ljubimaca dok aplikacija za mobilni telefon čini brigu o ljubimcu lakšom i intuitivnijom.
Whistle tragač za kućim ljubimcem obuhvata:
Brže i preciznije praćenje lokacije. Potpuno nova bežična infrastruktura koristi WiFi, Bluetooth, mobilnu i GPS tehnologiju kako bi omogućila vlasnicima kućnih ljubimaca da brže prime obaveštenja od pobeglog ljubimca i kako bi ih brzo pronašli koristeći pametni telefon.

Više prilagođenih bezbednih mesta. Poboljšano praćenje omogućava vlasnicima ljubimaca da naprave bezbedna mesta u vašem domu, kancelariji ili odmaralištu za pse.
Aplikacija za mobilni telefon je potpuno redizajnirana i bazirana na stvarnim korisničkim iskustvima sa gubljenjem ljubimca i praćenjem aktivnosti. Proces podešavanja je pojednostavljen i nova platforma otvara nove mogućnosti.
Napravljen kako bi odgovarao ljubimcima svih veličina i oblika, Whistle 3 je podvrgnut potpunom redizajnu, tako da je novi uređaj manji, lakši i izdržljiviji od prethodnog modela.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.