VisionTek AMD Fury X, R7 300, R9 300

Izvor: ITsvet.com, 27.Jun.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VisionTek AMD Fury X, R7 300, R9 300

Ako razmišljate o upgrade-u svog računarskog sistema modža je vreme da razmotrite ponudu kompanije VisionTek obzirom da je ova kompanija najavila svoje kartice bazirane na Radeon R9 Fury X kartici kao i modele R9 300 i R7 300 serije. Sve kartice su dostupne od 24. juna ove godine. Kako navode iz ove kompanije u potpunosti su posvećeni da obezbede PC igračima valjan nivo performansi kakav nude samo najnovije AMD grafičke kartice. Sve kartice nude LiquidVR, FreeSync tehnologiju odnosno Virtual Super Resolution tehnologiju. VisionTek obećava da će ove kartice obezbediti vrhunski doživljaj i za virtuelnu realnost.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Na tržište izlazi i PowerColor R9 Fury X

Izvor: PCAxe.com, 27.Jun.2015

Kompanija TUL na tržište izbacuje svoju verziju nove AMD Radeon R9 Fury X grafičke karte, pod nazivom PowerColor R9 Fury X. Nova grafička karta namenjena je 4K i VR gejmingu, a podržava i tehnologije kao što su AMD Freesync, DirectX 12, LiquidVR, Eyefinity i Virtual Super Resolution.. PowerColor...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.