Na tržište izlazi i PowerColor R9 Fury X

Izvor: PCAxe.com, 27.Jun.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na tržište izlazi i PowerColor R9 Fury X

Kompanija TUL na tržište izbacuje svoju verziju nove AMD Radeon R9 Fury X grafičke karte, pod nazivom PowerColor R9 Fury X. Nova grafička karta namenjena je 4K i VR gejmingu, a podržava i tehnologije kao što su AMD Freesync, DirectX 12, LiquidVR, Eyefinity i Virtual Super Resolution.
PowerColor R9 Fury X nudi 4GB memorije visokog protoka (High-Bandwidth Memory – HBM) i pruža 60% veći memorijski protok u odnosu na GDDR5, sa memorijskim interfejsom od 4096 bita, a može da se pohvali i sa osam Tach LED indikatora za nadgledanje aktivnosti GPU-a u realnom vremenu, tri puta višim performansama po 1W-u u odnosu na GDDR5, i uopšte nižom energetskom potrošnjom.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

MSI AMD Radeon R9 Fury X kartica

Izvor: ITsvet.com, 27.Jun.2015

Kompanija MSI je predstavila svoju verziju kartice koja je bazirana na AMD Radeon R9 Fury X dizajnu. Ova kartica poseduje višestruka LED svetla sa strane kartice. Koja je svrha ovih svetala? Generalno, nema je već samo da obezbede interesantne svetlosne efekte odnosno da ukažu na nivo korišćenja...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.