VOGE 500AC – Otključaj slobodu

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 04.Okt.2023, 18:01

VOGE 500AC – Otključaj slobodu

Najnoviji model u rastućoj porodici Voge motocikala je željno iščekivani 500AC. Koristeći isti motor zapremine 471 cc sa dva paralelna cilindra, koji proizvodi zdravih 48 ks, sada možete da jurite sa stilom.
Neoretro dizajn, koji je u zadnje vreme izuzetno popularan, propraćen je nizom premijum funkcija i komponenti, koje se mogu očekivati u motociklu koji je najbolji u klasi.
Zahvaljujući bliskoj saradnji sa kompanijom KYB, model 500AC u standardnoj opremi dolazi sa potpuno prilagodljivom USD prednjom viljuškom i zadnjim monoshock vešanjem sa podešavanjem amortizacije, što vam omogućava da podesite mašinu za sportsku vožnju ili vožnju sa saputnikom.

Nissin kočiona klešta sa dva klipa „grle“ dva rotora od 298 mm napred a Nissin kočiona klešta sa jednim klipom drže rotor od 240 mm pozadi, dajući vam puno samopouzdanje u sposobnost zaustavljanja.
Veliki TFT ekran postavljen je centralno ispod linije pogleda i omogućava vam da jasno vidite sve neophodne podatke dok vozite, a za vrhunsko prijanjanje zadužene su Pirelli Angel GT II gume.

1 od 11










































POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU  

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.