Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Okt.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz KOMeKEŠ brzo i lako do gotovine

Komercijalna banka predstavila je danas novu bankarsku uslugu „KOMeKEŠ“, koja omogućava da se na brz, efikasan i bezbedan način pošalje novac.
Predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Aleksander Piker, rekao je na promociji, da se stalno ističe da će keš plaćanja biti sve manje, ali da je za sada keš i dalje „kralj“.
„Ovaj proizvod, koji je samo jedan u nizu koje Banka priprema, omogućava brzo slanje novca. Sve što je potrebno za slanje, jeste da pošiljilac ima otvoren račun u Komercijalnoj banci i pametan telefon sa jedne strane, a primalac, mobilni telefon i jedan od 274 bankomata naše banke, sa druge strane“, objasnio je predsednik IO.
On je takođe istakao, da dok svi samo pričaju o digitalizaciji, Komercijalna banka to sprovodi u delo.
„Svi misle da je bankarstvo dosadno, ali kada je reč o mom novcu, više volim da bude dosadno i stabilno, nego da bude nepouzdano i rizično. Dozvolite nam da vam, dosadni bankari, predstave nov proizvod koji je stabilan, siguran, jednostavan i zamislite, nije dosadan“, rekao je Piker.
Izvršni direktor za bankarske tehnologije i strateški razvoj Petar Stefanović, rekao je da je Komercijalna banka uvela savremenu uslugu slanja novca.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.