Uspešan kvartal Netflixa

Izvor: ITsvet.com, 01.Feb.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan kvartal Netflixa

Kompanija Netflix je imala više nego uspešan poslednji kvartal prethodne godine, pri čemu je ovo prvi kvartal u kojem se broj novih pretplatnika ovog servisa povećao za 1 milion u roku od tri meseca. Prethodna godina je donela još jedan jubilej kompaniji koja je u prvom kvartalu 2009 probila barijeru od ukupno 10 miliona korisnika. Do kraja godine ukupan broj korisnika ovog servisa se popeo na 12.3 miliona. Sada je u planu ove kompanije njeno dalje širenje pri čemu će ove godine naglasak više biti na probijanje ovog servisa van granica severno-američkog kontinenta, pa se u drugoj polovini godine ovaj servis očekuje u još nekim zemljama, za sada neimenovanim.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Tržište mobilnih telefona poraslo je u četvrtom kvartalu 2009.

Izvor: Capital.ba, 31.Jan.2010, 17:42

NJUJORK,  Prema rezultatima istraživačke kompanije IDC, tržište mobilnih telefona u četvrtom tromjesečju 2009. zabilježilo je rast prodaje. Tokom posljednjeg kvartala prošle godine zabilježen je rast od 11,3 odsto u odnosu na isti period prethodne godine. Isporučeno je ukupno 325,3 miliona...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.