Ultimativni čistač!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 20.Avg.2023, 18:01

Ultimativni čistač!

Hoto Kapsula sa kompresovanim vazduhom je ultimativna 4-u-1 alatka koja poseduje funkcije usisavanja, duvanja, naduvavanja i vakuumiranja. Sa snagom sukcije od 15.000 paskala i visokobrzinskom vazdušnom pumpom koja omogućava protok vazduha od 500 litara po minuti (može da naduva kajak na naduvavanje za svega 2 minuta), ovaj uređaj sa lakoćom izvršava svaki zadatak koji pred njega postavite. Motor bez četkica daje novom Hoto uređaju veliku moć kako sukcije tako i duvanja.

1 od 12













































Uređajem se lako upravlja preko prekidača i podešavanja jako/slabo, a baterija kapaciteta 1.900 mAh dugo traje i garantuje dovoljno energije za čišćenje dok ste na putu. Hoto kapsula sa kompresovanim vazduhom dolazi sa raznim dodacima koji je čine idealnom za putovanja i aktivnosti na otvorenom. HEPA filteri velike gustine su perivi i mogu se iznova koristiti garantujući ovom ultimativnom čistaču dugovečnost.
KUPI: $99.99 

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.