(UŽIVO) Epl predstavio nove telefone koje otključavate JEDNIM POGLEDOM

Izvor: Blic, 12.Sep.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) Epl predstavio nove telefone koje otključavate JEDNIM POGLEDOM

Epl je predstavio večeras u Stiv Džobs teatru tri telefona najnovije generacije - ajfon 8, 8 Plus i X, odnosno 10. Deceniju postojanja ove kompanije obeležio je izlazak telefona koji otključavate jednim pogledom, bežično punjenje, interaktivna kamera, čip najnovije generacije... Osim telefona predstavljen i Epl sat serije 3, kao i 4K/HDR tv, a najavljena je i najnovija verzija softvera iOS 11. Epl je najavio i "AirPower", objedinjen punjač za telefon, sat i AirPod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
20.50 Kuk tvrdi da je skener lica 20 puta pouzdaniji od Touch ID-a koji je bio u upotrebi od 2013. godine.

20.40 On je na mikroskopskom nivou otporan na vodu i prašinu. Dolazi u dve boje - crnu i belu, a moguće je da će u toku godine biti dostupan i još jednoj boji.

20.35 Telefon prepoznaje preko 50 mikromimičnih pokreta lica i automatski ispisuje odgovarajući emoji. Ova opcija je dostupna za iMessages.

20.30 Skener lica omogućava da jednim pogledom otključate ajfon 10. Kao i ajfon 8, punjenje baterije je bežično.

20.20 Kuk najavljuje izlazak i ajfona X, i izgovara ga "ajfon deset", koji je najverovatnije dobio ime po deceniji postojanja te kompanije.

20.15 Početna cena ajfona 8 sa 64 GB memorije je 699 dolara, a sa 256 GB 799 dolara.

20.10 Kamera je interaktivna, i šalje informacije korisniku o ambijentu i ljudima koje snima. Baterija je bežična.

20.05 Ima novu aplikaciju Portrait Lighting, koji menja i prilagođava svetlo u zavisnosti od ambijenta u kom se nalazite, za još bolje portrete.

20.00 Kamera je "pametna", fotografije i video su oštriji, čistiji i najboljeg kvaliteta do sada.

19.50 Počelo predstavljanje ajfon 8 i 8 Plus telefona. Kuk je rekao da je to nova generacija ajfona, dizajn je potpuno nov, staklo je napred i nazad, koje je sačinjeno iz sedam slojeva, dok je ostatak telefona od aluminijuma. Ajfon 8 i 8 plus su otporni na vodu i prasinu, imaju glasnije zvucnike, True Tone tehnologiju, kao kod iPad-a. Imaju najnoviji čip, za koji Kuk kaže da je najmoćniiji i najpametniji čip ikada napravljen za pametan telefon. 30 odsto je prži od prošlogodišnjeg modela. Dostupan je u tri boje - srebrnoj, zlatnoj i metalik plavoj.

19.40 Predstavljen je novi Epl sat serije 3, a najveća novina je ugrađena mreža, što znači da će od sada postojati mogućnost da se pozivi obavljaju sa zgloba svoje ruke. SIM kartica i antena su ugrađeni u telefon, tako da veličina sata ostaje ista. Najveća razlika u izgledu je crveno dugme sa strane sata. U prodaji će se naći 22. septembra.

19.30 Predstavljen Epl televizor 4K rezolucije. Epl aplikacija za televizor, biće dostupna u još sedam zemalja sveta.

19.25 Prvi čovek zadužen za Epl sat, Džef Vilijams objasnio je novine u tom tom proizvodu: mnogo preciznije informacije pulsa, koje će bolje računati koliko vam je vremena potrebno za odmor nakon treninga. Osim toga javljaće vam ako vam puls naraste iznenada, bez ikakvog razloga, kao i neregularan puls. Novi procesor je 70 odsto poboljšan, Siri je omogućeno da govori.

19.20 Počelo predstavljanje novog Epl sata. Tim Kuk kaže da su stigle najnovije analize tržišta i da je to najprodavaniji sat na svetu.

19.15 Tim Kuk je pozvao direktorku prodaje Anđelu Ahreds, da najavi nove prodavnice, koje će biti otvorene u Epl parku, Nju Jorku i Parizu.

19.10 Tim Kuk, izvršni direktor kompanije, prvo se osvrnuo na uragan Irmu i žrtve koje je za sobom odneo.

19.00 Stiv Džobs teatar, u sklopu Epl parka, otvoren je citatom osnivača kompanije na bilbordu: "Postoji mnogo načina ponašanja ljudi. Duboka naklonost izražava se na različite načine. Jedan od tih načina, po mom mišljenju, je da naprave nešto prelepo i učine to dostupnim. Iako nikada ne upoznate te ljude, ne rukujete se sa njima, nikada ne čujete njihovu priču ili im ne ispričate vašu. Ali u tom procesu pravljenja proizvoda sa ljubavlju, dolazi do slanja nečega. To je način izražavanja naše duboke zahvalnosti, ostatku sveta. Treba da budemo istinski svoji i da nikada ne zaboravimo šta je istinski važno. To je ono što ćemo nastaviti da radimo u ovoj kompaniji, to je ono što nas održava, to smo mi".

Večeras će biti predstavljene i unapređene verzije softvera iOS, watchOS, macOS i tvOS.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Epl predstavio nove telefone koje otključavate JEDNIM POGLEDOM

Izvor: Blic, 12.Sep.2017

Epl je predstavio tri telefona najnovije generacije - ajfon 8, 8 Plus i X, odnosno 10. Deceniju postojanja ove kompanije obeležili su telefoni koje otključavate jednim pogledom, sa bežičnim punjenjem, interaktivnom kamerom, čipom najnovije generacije.. Osim telefona predstavljen je i Epl sat serije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.