U vinu je istina: Iskrena vina Matković

Izvor: marketingITD.com, 15.Jul.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vinu je istina: Iskrena vina Matković

Zagrebačka gencija Señor i studio Čavar imali su zadatak da pozicioniraju, imenuju i oblikuju ambalažu linije vina slavonske vinarije Matković, i kao rezultat su nastala Iskrena vina.
O ovom zadatku Señor kaže:
Razmišljanje: Vina Matković napravljena su s ljubavlju od vlastitog grožđa, cenovno fer i poštena, bez želje da zavaravaju u komunikaciji. Iskrenost najbolje opisuje način na koji porodica Matković pristupa poslu.
Rešenje: >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << Iskreno vino.
Nije to biznis. Dani proizvodnje satkani su od stotina lepih i manje lepih priča koje nas čine ponosnim na vina koja smo stvorili za sve iskrene, ljudske trenutke koje ćete uz njih doživeti. Bez velikih reči, šarenih etiketa i blještavih reklama, za nas je to život – iskrena posvećenost kreiranju dobrih vina. Možda baš zato vina Matković imaju neobjašnjivu moć. Inspirišu na neke male, nikad izgovorene istine, koje su, kao i naša vina, najlepše na vrh jezika.
Omoti skrivaju boce…

…koje odmotane, baš kao i jezik nakon par gutljaja vina, otkrivaju male, neizgovorene istine na etiketama.

Chardonnay

Frankovka Barrique

Pinot noir

Zeleni silvanac

Cabernet Franc

The post U vinu je istina: Iskrena vina Matković appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.