U borbi protiv straha – Edox Sharkman II

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 31.Maj.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U borbi protiv straha – Edox Sharkman II

Edox Sharkman II je ultimativni ronilački sat odličnih performansi i dizajna i vladar je podmorskog sveta. Proizveden u pet različitih varijanti i sa veoma preciznim Švajcarskim mehanizmom, Sharkman II je napravljen da prebrodi najteže uslove.
Na pozadini kućišta je ugraviran logo ajkule i reči „Suočite se sa vašim strahom“. Zahvaljujući safirnom kristalu debelom 3 mm i čvrstoj keramičkoj konstrukciji, Sharkman II bez problema podnosi dubine do 1.000 m. Edox Sharkman II ne samo da izgleda prelepo na zglobu već je i savršen saputnik dok istražujete okeanske dubine.
Rekorder u ronjenju na dah, Christian Redl je inspiracija za Sharkman kolekciju. Redl je takođe pobornik zaštite ajkula i tvrdi da novi Sharkman II Limited Edition savršeno stoji na vašem zglobu zahvaljujući udobnom kaišu i genijalnom dizajnu kućišta.
U februaru 2018. godine, Edox Sharkman II je nošen od strane Christain Redl tokom njegovog pokušaja da obori rekord u ronjenju na dah, na jezeru Weissensee u Austriji.

1 od 5























Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.