Titanijumski Vertu Aster Chevron – “povoljni” smartfon visoke klase!

Izvor: ItRešenja.com, 10.Avg.2016, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titanijumski Vertu Aster Chevron – “povoljni” smartfon visoke klase!

Vertu je poznati britanski proizvođač luksuznih mobilnih telefona, čije modele krasi ručna izrada, te ekstravagantni detalj poput dijamanata, kućišta od plemenitih metala i drugih ekskluzivnih materijala, ali i više nego “paprene cene”. Ovog puta kompanija je predstavila novu “pristupačniju” seriju telefona pod nazivom Aster Chevron koja je ujedno i najjeftinija do sada u ponudi ovog brenda…

Ipak ukoliko ste pomislisli da ćete najzad moći da sebi lako priuštite >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << jedan Vertu telefon, ono što ovaj proizvođač podrazumeva pod povoljnim i pristupačnim možda neće odgovarati vašem poimanju ovih pojmova – za jedan uređaj iz Aster Chevron serije potrebno je izdvojiti i dalje veoma visokih 3900 eura. To se pored standardne ručne izrade ponovo pravda upotrebom i visoko kvalitetnih materijala, pa je tako kućište napravljeno od titanijuma, sa dodatkom od fine italijanske kože koja pokriva zadnju stranu uređaja.

Međutim, po pitanju tehničkih karakteristika Aster Chevron vas neće naročito impresionirti obzirom da osnovu čini već pomalo “vremešni” Qualcommov Snapdragon 801 čip (Quad-core procesor na 2.3GHz), a tu su i 4,7-inčni Full HD ekran zaštićen safirnim staklom, 2 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, te baterija kapaciteta od 2275 mAh (podržano je i bežično punjenje uređaja).

Glavna kamera ima senzor od 3-megapiksel, te autofokus i LED blic, dok selfie kamera poseduje 2,1-megapikselni senzor. Telefon stiže sa Android 5.1 Lollipop operativnim sistemom, a možete računati i na podršku za Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth 4.0, NFC i 4G LTE mreže.

Na kraju ukoliko se ipak odlučite da nabavite novi Aster Chevron uređaj, ostaje vam samo da odaberete jednu od dostupnih boja (crna, plava i ružičasta), a doro je znati da kupovinom telefona možete da računate i na  mogućnost 24-satne podrške ljudskog asistenta, pa tako umesto sve popularnijih virtuelnih pomagača kao što su Siri i Cortana, vi možete u bilo koje doba da se konsultuje sa stvarnom osobom spremnom da vas sasluša i da vam pomogne…

Izvor: Smart-Life

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.