Tikveš i Miodrag Kostić žele Vinariju Plančić?

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tikveš" i Miodrag Kostić žele Vinariju Plančić?

Kroacija lojd (Croatia Lloyd) pokrenula je proces prodaje svog udela u Vinariji "Plančić" sa Hvara, za koju su zainteresovani makedonska Vinarija "Tikveš" i srprski biznismen Miodrag Kostić, pišu danas hrvatski mediji pozivajući se na nezvanične izvore.

Kroacija osiguranje (CO) koje je vlasnik Kroacije lojda, obrazložilo je da se njen udeo u vinariji koji je većinski i iznosi 51 odsto, prodaje u cilju pronalaska strateškog investitora koji će nastaviti sa ulaganjem u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razvoj.

Odluka o prodaji učešća Kroacije lojda u preduzeću "Plančić" bila je donekle očekivana nakon što je objavljena vest da CO gasi Kroaciju lojd.

Ova reosiguravajuća kuća većinski deo u vinariji drži još od 2009, kad su vinariju koju je osnovao Antun Plančić dokapitalizovali sa 7,5 miliona kuna (oko 984 hiljade evra), preneo je regionalni portal Seebiz.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.