Telekom rasprodaje svoje automobile: Početna cena 5 000 RSD, prijave danas i sutra!

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom rasprodaje svoje automobile: Početna cena 5 000 RSD, prijave danas i sutra!

Ako niste pri novcu, a baš vam je potreban novi automobil, ovo je možda idealno rešenje za vas.

Telekom Srbija oglasio je prodaju rashodovanih vozila na području Beograda. Svi  zainteresovani, fizička i pravna lica, pisane ponude mogu da dostave još danas i sutra do 16 časova. Otvaranje ponuda zakazano je za 6. april.

U ponudi je 51 vozilo, među kojima je najviše vozila marke Škoda i Fijat, a tu su i BMW, Pežo, Isuzu, Fap i Zastava koral, a u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se navodi da se svako vozilo kupuje pojedinačno, u viđenom stanju, bez prava na reklamaciju.

Cene su od 5.000 dinara za zastavu koral 1.3 iz 2002. godine, pa do 650.000 dinara bez poreza na dodatu vrednost (PDV), koliko je potrebno za BMW 530 XD Limousine.

Prijavu je moguće izvršiti na ovom linku, a sve detaljne informacije možete dobiti ovde.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.