TUMI – Globalni lokator za vaš prtljag!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 07.Dec.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUMI – Globalni lokator za vaš prtljag!

Jedan od večitih izazova avio kompanije je da obezbede putnicima njihov prtljag, i da ih torbe prate na njihovim destinacijama. U 2016. godini 0,57 odsto putovanja završilo se bez stvari koje su putnici ostavili na čekiranju.
Tumi je napravio Global Locator, malu spravicu za vašu torbu. Ima četiri moda: travel, sleep, hotel i proximity. Svaki je za određeni deo putovanja.
Travel mod javlja poziciju torbe na svakih 20 do 30 minuta. Kada avion poleti, Global Locator nije aktivan (ulazi u sleep mod), no po sletanju se aktivira i javlja poziciju. Hotel mod proverava da li je kofer u hotelu pomeran dok ste vi van sobe, a proximity mod služi da preko bluetooth-a javlja da li je kofer van domašaja telefona i javlja ako ste udaljeni više nego što je preporučeno.
U cenu od $200 je uključena i godišnja pretplata servisa praćenja.

1 od 3




TUMI Global Locator (PRNewsfoto/TUMI)













Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.