TOP 5: Najbolji Dolby Atmos zvučnici

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Jun.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOP 5: Najbolji Dolby Atmos zvučnici

Dolby Atmos je najznačajniji napredak u kućnim audio sistemima od razvoja 5.1 surround sound sistema. U sledećoj generaciji audio formata, Atmos je zapravo dodao novu dimenziju tradicionalnom surround zvuku, ali nije u pitanju samo jedan kanal. Dolby Atmos označavaju promenu na objektno enkodiran zvuk, što otvara novi svet savršene preciznosti slanja zvuka do vaših ušiju. Dolby Atmos audio sistem može podržati dva ili četiri zvučnika, povezana sa okolnim zvučnicima sa pet, sedam ili devet kanala – zavisi od snage vašeg pojačala i procesora. Dolby Atmos je takođe poznat kao imerzivan audio sistem, ili 3D, zato što koristi genijalnu tehnologiju „zvučnog usmeravanja“, kako bi stvorio realistično audio okruženje.
S toga, koje Dolby Atmos zvučnike bi trebali da stavite na listu želja? Naveli smo tehnologiju koju bi trebali kupiti ako želite da se upustite u ovaj novi svet audio užitka.
HyperFocal: 0 1. Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 zvučnici
Audio sistem koji će osvojiti najokorelije protivnike tehnologije.
Bićemo iskreni – montaža osam ili više zvučnika u dnevnu sobu nikad nije laka. Međutim, kompanija Focal je napravila Atmos audio sistem koji će osvojiti i najokorelije protivnike tehnologije. Siv Evo 5.1.2 sistem kombinuje dva kompaktna Sib Evo Dolby Atmos zvučnika za levu u desnu stranu i osam kanala, sa tankim Cub Evo niskotoncem i tri mala Sib Evo satelita, za centralne i zadnje zvučnike.
Glavni Sib Evo zvučnici od 76mm usmeravaju zvuk na gore i napred. Sa završnom obradom sličnom onoj koju možemo videti na klavirima, odaju utisak vrhunskog kvaliteta.
Radi postizanja najboljih rezultata, savetujemo da sedite na 2 metra od prednjih zvučnika, jer vas to postavlja u savršenu položaj za pravo uživanje u ovom vrhunskom audio sistemu. Uprkos kompaktnim dimenzijama, Focal sistem stvara kvalitetan i bogat zvuk. Svi sateliti poseduju iste srednjotonce i visokotonce, radi prelepe boje zvuka.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.