Izvor: Tech-Lifestyle.com, 15.Okt.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEST: Logitech M720 Triathalon – Samo za iskusne

Veličina, autonomija, bešuman hod
Cena, podržava Mac, ali ne i iOS










Periferiju na računarima retko menjamo. Uglavnom traju dugo i ako se brzo naviknemo na nju, onda je to pravi pogodak i višegodišnja ljubav. Ako niste u skorije vreme razmatrali sledećeg miša, Logitech je rešio da vas iznenadi svojom ponudom.
Nije odustao od kvaliteta izrade, ni od svih pogodnosti zbog kojih cenimo njihove uređaje, već je dodao višestruku konekciju. U današnje vreme je sasvim normalno da imate više računara na radnom stolu, pa zašto ne bi svima upravljali preko jednog miša? M720 Triathalon se povezuje sa do tri uređaja, makar oni bili i telefoni.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.