Suzume – anime film koji će vas očarati!

Izvor: ItRešenja.com, 17.Maj.2023, 20:44

Suzume – anime film koji će vas očarati!

Makoto Šinkai, reditelj filmova „Your Name“ i „Weathering with You“, jedan je od najuspešnijih filmskih stvaralaca na svetu. Posetioci bioskopa u našoj zemlji biće u prilici od 25. maja da gledaju njegov najnoviji anime film „Suzume”.

U fokusu Šinkaijevog novog filma je tinejdžerka Suzume. Ona slučajno otvara neobična vrata koja se nalaze u zaboravljenom mestu u blizini njenog grada na ostrvu Kjuši. Ubrzo nakon toga, Suzume počinje da primećuje čudne prizore >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << pre nego što je manji zemljotres pogodio grad. Po povratku na mesto gde je otvorila vrata, upoznaje misterioznog mladića, člana Čuvara, čiji je zadatak da putuje po Japanu i čuva portale koji vode u svet iza vrata, u svet koji krije veliku tajnu iz detinjstva devojčice Suzume. I opasnost za ceo Japan.

Na koji način se Šinkai obraća gledaocima i kako ih osvaja? Prvo, on je majstor svetlosti i senki. Drugo, njegovi filmovi su prelepi. Šinkai ima neverovatnu sposobnost da uravnoteži elemente fantazije sa slikama iz stvarnog sveta, obično se oslanjajući na lepotu prirodnog sveta i stvarajući snimke koji nisu preterani, već su jednostavno lepi. Ali nije u pitanju samo očaravajuća animacija – Šinkai priča priče koje odjekuju na univerzalnom nivou, a istovremeno su izrazito japanske.

Postoje ključni elementi filma „Suzume”, koji direktno govore o istoriji Japana i strahovima njegovih ljudi.

„Suzume” je već zaradio preko 200 miliona dolara širom sveta. Apsolutni je hit u Japanu, ali i u Kini, gde se već izdvojio kao japanski film sa najvećom zaradom na blagajnama bioskopa.

Dopustite da vas očara anime film „Suzume” od 25. maja u bioskopima širom Srbije.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Novi Ladies night događaj uz film „Ponovo ljubav“

Izvor: ItRešenja.com, 17.Maj.2023

U četvrtak, 18. maja od 20 časova u Cineplexx bioskopima očekuje vas najnoviji Ladies night događaj uz film „Ponovo ljubav“. ..Za sve ljubitelje romantičnih komedija stiže prava poslastica sa Prijankom Džoprom Džonas i Semom Hjuanom u glavnim ulogama, a na velikom platnu imaćemo priliku...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.