Sutra sednica Skupštine grada Beograda

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sednica Skupštine grada Beograda

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić sazvao je za sutra sednicu Skupštine grada na čijem dnevnom redu će se naći Predlog studije opšteg koncepta metro sistema, kao i Predlog o izmeni Zaključka o pristupanju promeni Statuta grada.

Kako je najavljeno u saopštenju Gradske uprave, na dnevnom redu će se naći i Predlog o izmenama Odluke o komunalnom redu u gradu, a odbornici će razmatrati i predloge za razrešenja i imenovanja direktora i v.d. direktora, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad.

Pred odbornicima će se naći i Predlog plana detaljne regulacije kompleksa Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović - Dedinje" između Bulevara mira, Ljutice Bogdana i Dragorske, zatim planova detaljne regulacije za stambene blokove između ulica Cara Dušana, Ugrinovačke i Laze Jovanovića u opštini Zemun, te planova regulacije za raskrsnicu "Krivaja", novi prilaz groblju u opštini Lazarevac.

Obornici će razmatrati i Predlog odluke o načinu postupanja sa stvarima koje su u javnoj svojini grada, na kojima Beograd ima svojinska ovlašćeenja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbornici DSS tražiće da odbornici sutra ne raspravljaju o metrou

Izvor: Blic, 08.Nov.2012

Odbornici DSS tražiće da se sa dnevnog reda sutrašnje sednice Skupštine grada skine Predlog studije opšteg koncepta metro sistema grada Beograda, kazao je Andreja Mladenović, predsednik Gradskog odbora DSS na konferenciji za novinare. ..- U više navrata smo upozoravali da ovako kako je započeto...

Nastavak na Blic...

Beograd dobija metro 2018. godine (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Nov.2012, 13:01

Skupština grada Beograda usvojila je danas Studiju opšteg koncepta metro sistema grada Beograda, a gradonačelnik Dragan Ðilas poručio je da će beogradski metro biti nezavisan šinski sistem koji će negde biti iznad, a na nekim mestima ispod zemlje...Prema Studiji, metro mreža će u prvoj fazi,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.