Sufinansiranje internet projekata kroz 4PI 2012

Izvor: ITsvet.com, 08.Okt.2012, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sufinansiranje internet projekata kroz 4PI 2012

Ove godine Registar nacinalnog internet domena Srbiej (RNIDS) po treći put raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške projektima popularizacije Interneta za 2012. (skraćeno: 4PI). Za sredstva iz 4PI mogu da konkurišu sva pravna lica ili preduzetnici sa sedištem na teritoriji Republike Srbije, registrovani najkasnije do 1. septembra 2011. Ciljevi 4PI 2012. su povećanje korisnog internet sadržaja na srpskom jeziku i pismu u nacionalnom internet adresnom prostoru (.SRB i .RS nazivi domena), kao i povećanje broja registrovanih naziva nacionalnih internet domena.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Bespovratna sredstva za internet projekte

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Okt.2012

BEOGRAD - Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške projektima popularizacije Interneta za 2012. (skraćeno: 4PI). Za sredstva iz 4PI mogu da konkurišu sva pravna lica, ili preduzetnici sa sedištem u Srbiji,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.