Bespovratna sredstva za internet projekte

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Okt.2012, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bespovratna sredstva za internet projekte

BEOGRAD - Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške projektima popularizacije Interneta za 2012. (skraćeno: 4PI)
Za sredstva iz 4PI mogu da konkurišu sva pravna lica, ili preduzetnici sa sedištem u Srbiji, pod uslovom da su registrovani najkasnije do 1. septembra 2011. godine, objavljeno je na sajtu RNIDS-a.

Rok za prijavu projekata je 23. novembar, a lista izabranih projekata biće objavljena do 21. decembra ove godine.
 
Povećanje korisnog internet sadržaja na srpskom jeziku
 
Ciljevi konkursa, koji je RNIDS raspisao već treću godinu za redom, su povećanje korisnog internet sadržaja na...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Prijavite se: EU finansira male firme

Izvor: S media, 09.Okt.2012, 10:25

Program integrisane podrške inovacijama raspisao je konkurs za obuku i trening 300 malih i srednjih preduzeća za unapređenje inovacija...Za dvadeset najperspektivnijih preduzeća biće organizovana kompletna trening podrška u skladu sa njihovim inovativnim potrebama. Rok za prijavu je 15. novembar...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.