Studenti postigli dogovor: Veliki studentski protest ispred Vlade 7. oktobra!

Izvor: Blic, 05.Okt.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti postigli dogovor: Veliki studentski protest ispred Vlade 7. oktobra!

Predstavnici Studentskog fronta i SKONUS-a u 12 sati prekosutra, 7. oktobra, održaće protest ispred Vlade republike Srbije.

- Postignut je dogovor između predstavnika SKONUS-a i Studentskog fronta o saradnji na polju studentske borbe. Budući da je postignut konsenzus oko zahteva, a jedinstvo studenata potrebnije više nego ikad,a dogovoreno je zajedničko nastupanje dve organizacije na protestu - kažu iz Studentskog protesta.

Na pregovore oko zahteva, biće upućena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zajednička delegacija koju će činiti predstavnici SKONUS-a i Studentskog fronta.

- Ukoliko zahtevi ne budu ispunjeni, dogovor je da se zajednički nastupi i na demonstracijama zakazanim ispred zgrade Skupštine republike Srbije – 15. oktobra 2014. godine - kažu studenti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.