Studenti najavili novi protest ispred Vlade Srbije

Izvor: 24sata, 05.Okt.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti najavili novi protest ispred Vlade Srbije

Predstavnici Studentskog fronta i SKONUS-a u 12 sati prekosutra, 7. oktobra, održaće protest ispred Vlade republike Srbije.

- Postignut je dogovor između predstavnika SKONUS-a i Studentskog fronta o saradnji na polju studentske borbe. Budući da je postignut konsenzus oko zahteva, a jedinstvo studenata potrebnije više nego ikad,a dogovoreno je zajedničko nastupanje dve organizacije na protestu - kažu iz Studentskog protesta.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Studenti postigli dogovor: Veliki studentski protest ispred Vlade 7. oktobra!

Izvor: Blic, 05.Okt.2014

Predstavnici Studentskog fronta i SKONUS-a u 12 sati prekosutra, 7. oktobra, održaće protest ispred Vlade republike Srbije...- Postignut je dogovor između predstavnika SKONUS-a i Studentskog fronta o saradnji na polju studentske borbe. Budući da je postignut konsenzus oko zahteva, a jedinstvo studenata...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.