Izvor: Tech-Lifestyle.com, 26.Feb.2024, 23:14

Šta donosi ažuriranje One UI 6.1? – Dosta toga!

Ažuriranje One UI 6.1 će biti dostupno za seriju Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 seriju i Tab S9 počevši od kraja marta. U skladu sa nedavno lansiranom serijom Galaxy S24 , ovo ažuriranje podiže standarde korisničkog iskustva sa mobilnom AI putem hibridnog pristupa koji kombinuje AI na uređaju i klaudu.
Komunikacija koja uklanja barijere – One UI 6.1 Sada će još veći broj korisnika moći da koristi prednosti Galaxy AI funkcije za unapređenu komunikaciju na modelima koje podržava AI. Među ovim funkcijama su mogućnost da se prilagodi ton poruke i prevedu poruke na 13 različitih jezika korišćenjem Chat Assist . Korisnici Galaxy uređaja mogu da osete moć interakcija u realnom vremenu preko funkcije Live Translate koja pruža prevode glasa i teksta za telefonske pozive. Uz funkciju Interpreter korisnici takođe mogu da se upuste u spontane razgovore sa lokalnim stanovništvom na putovanju jer funkcija podeljenog ekrana generiše prevode teksta za razgovore uživo.
Neprikosnovena produktivnost Šira integracija Galaxy AI duž Galaxy ekosistema takođe omogućava savršeno korisničko iskustvo u svakodnevnim obavezama na modelima koje podržava AI, čime se dostižu novi nivoi efikasnosti. Pretraživanje je unapređeno zahvaljujući funkciji Circle to Search with Google , koja generiše rezultate intuitivne pretrage brzim kružnim pokretom. Funkcije organizacije svakodnevnog života kao što je Note Assist omogućavaju korisnicima da kreiraju formate, generišu sažetke i prevode beleške, dok uz Browsing Assist korisnici mogu da uštede vreme generisanjem sveobuhvatnih sažetaka novinskih članaka. Transcript Assist takođe može lako da napravi transkript snimaka sa sastanaka i generiše sažetke i prevode.

Nezaustavljiva kreativnost za umetnika u vama Uz Galaxy AI, Samsung potvrđuje svoju ulogu u buđenju kreativnog potencijala korisnika. Najnovije Galaxy ažuriranje donosi niz Galaxy AI alata koji podstiču kreativnu slobodu čak i nakon što je fotografija napravljena. Zahvaljujući funkciji Generative Edit , uređaji koje podržava AI mogu lako da menjaju veličinu, mesto ili nagib predmeta na slici za savršen snimak. Korisnici takođe mogu da brže i lakše nego ikad ulepšaju svaku sliku uz Edit Suggestion . Nema potrebe za pravljenjem više fotografija jer Instant Slow-mo može da generiše dodatne kadrove za usporene video snimke koji su puni akcije.
I tu nije kraj kreativnosti i personalizaciji. Prilagođavanje Galaxy uređaja je sada još lakše uz pozadine koje generiše AI, što uređajima koje podržava AI omogućava da izraze kreativnost korisnika.
Za više informacija o Galaxy AI posetite:
Samsung Newsroom, Samsungmobilepress.com i Samsung.com.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.