Spreman za akciju u svim mogućim uslovima – Nixon Mission Smart

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 15.Okt.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spreman za akciju u svim mogućim uslovima – Nixon Mission Smart

Pametni satovi uobičajeno imaju obilje različitih funkcija među kojima i one koje prate sportske aktivnosti, pa kada se najavi neki novi model koji donosi ovakve opcije obično se ne očekuje nešto spektakularno novo. Međutim, u slučaju Nixon Mission pametnog sata neke razlike ipak postoje, jer ovaj uređaj je spreman za akciju u svim mogućim uslovima u kojima se korisnik može naći…
U osnovi, Nixon Mission je moderno dizajniran sat sa okruglim 1.39-inčnim AMOLED ekranom, koji dolazi spakovan u kućište sa okvirom od 316L hirurškog nerđajućeg čelika koji obezbeđuje zaštitu samom ekranu, te povećava ukupnu izdržljivost celokupnog proizvoda. Sat na ruci sigurno stoji zahvaljujući dvoslojnom silikonskom kaišu koji dolazi u različitim bojama, u skladu sa samim kućištem sata.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.