Sony PlayStation 4 bez ograničenja

Izvor: ITsvet.com, 12.Jun.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony PlayStation 4 bez ograničenja

Izvršni direktor Sony Computer Entertainment of America, Jack Tretton, dobio je gromoglasan aplauz kada je najavio da neće biti nikakvih ograničena po pitanju upotrebe korišćenih igara za PlayStation 4 igračku konzolu. Sa druge strane, kompanija Microsoft je zabeležila nekoliko nedelja lošeg publiciteta kada se povelo pitanje upotrebe korišćenih video igara, nakon čega su izdata pravila o korišćenim igrama i zahtevu za Xbox One koji će vršiti online proveru svakih 24 sata, što samim tim zahteva i konstantnu, pouzdanu internet vezu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Korišćene igre bi bile dobre

Izvor: ITsvet.com, 13.Jun.2013, 09:30

Izvršni direktor kompanije Ubisoft, Yves Guillemot, navodi da bi korišćene igre bile dobre za industriju i da ova kompanija još uvek nije donela odluku o korišćenim igrama kada je reč o Xbox One igračkoj konzoli. Istom prilikom on je naglasio da se u naredne dve godine može očekivati porast...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.