Xbox One stiže u novembru po ceni od $500

Izvor: ITsvet.com, 12.Jun.2013, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox One stiže u novembru po ceni od $500

Microsoft je najavio tokom svog brifinga na 2013 E3 događaju da će Xbox One biti dostupna širom sveta od meseca novembra po ceni od $499 u SAD, odnosno 499 u Evropi i429 funti u Britaniji. Pored toga, Microsoft je objavio da igrači mogu da rezervišu Xbox One Day One ediciju od današnjeg dana. Rezervisanje ovog paketa garantuje da igrači mogu da kupe novi sistem prvog dana njegove dostupnosti i on uključuje crno pakovanje, Xbox One Day One bežični kontroler ograničene edicije. Pored toga, oni koji kupe Xbox One Day One Edition će dobiti različite digitalne bonuse za ogre kao što su Ryse: Son of Rome, Forza Motorsport 5.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

PlayStation 4 će koštati $399

Izvor: ITsvet.com, 12.Jun.2013

Sony je najavio da će kompanijina PS4 konzola koštati $399 u severnoj Americi. U drugim regionima ova konzola će koštati 399 evra u Evropi, odnosno 349 funti u Velikoj Britaniji. PlayStation 4 konzola ć se prodavati za $100 manje nego što će koštati Xbox One, čija će cena biti $499, odnosno...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.