Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Mar.2024, 19:02

Somnox 2 AI robot za spavanje pruža imerzivne vežbe disanja za opuštanje uma i tela

Obradujte se pred spavanje uz pomoć Somnox 2. Ovaj srdačni AI robot za spavanje će vam pomoći da uživate u mirnijem snu. Samo pratite njegove duboko relaksirajuće vežbe disanja.
Da bi opušteno zaspali, tu su umerene vežbe disanja koje će vam pomoći da zaspite u potpunom miru. Njihova delotvornost je naučno dokazana i garantuje opuštanje vašeg uma i tela.
Dozvolite sebi da sanjajte kvalitetnije. Da li ste umorni od neprekidnog prevrtanja po krevetu? Somnox 2 ima ergonomski dizajn koji pruža udobnost tokom cele noći. Pametni senzori reaguju na vaše disanje i poboljšavajući kvalitet sna.
Somnox 2 Al Ovo je 100% prirodno, pa i više od toga. Somnox 2 – uređaj za spavanje – će vam pomoći da zaspite potpuno prirodnim putem. Kroz upotrebu tehnika disanja, moći ćete postići stanje mira bez upotrebe lekova.
Ima i perive navlake: spoljašnje i unutrašnje navlake su perive u mašini na temperaturi do 30°C. Na taj način ćete lako održavati ovaj pomoć za spavanje čistim, samo ga ubacite u svoje redovno pranje veša. Jednostavno unapredite svoj san uz pomoć Somnox 2.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.