Izvor: Tech-Lifestyle.com, 01.Mar.2024, 13:03

Snow Peak i Tokyo Design Studio otkrivaju zajedničku New Balance kapsulu

Snow Peak i Tokyo Design Studio su objavili svoju zajedničku kapsulu za hladno vreme, predstavljenu uz pomoć TDS Niobium Concept 3 čizama. Odevni predmeti uključuju Zimsku Dojni Haori Jaknu i Zimski Dojni Prsluk sa kapuljačom.
Snow Peak i Tokyo Design Studio su se udružili kako bi stvorili zajedničku New Balance kapsulu, koja uključuje razne garderobne predmete i čizme spremne za zimu, nazvane “TDS Niobium Concept 3“.
TDS Niobium Concept 3 Čizma dolazi u sivoj nijansi i napravljena je sa dvoslojnom konstrukcijom koja obuhvata spoljni omotač i odvojivu unutrašnju laganu čizmu – omogućavajući nošenje i unutra i napolju. Dodatnu korisničku konstrukciju pruža eVent, Prima Loft i Vibram, čineći cipelu otpornom na vodu, izdržljivom i spremnom za gotovo svaki teren.
Što se tiče odeće, kapsula sadrži jaknu s postavom i prsluk s postavom. Jakna s punjenim donjim perjem ima jedan džep sa rajsferšlusom na grudima i dva džepa sa rajsferšlusom na struku i kada se nosi, može se podesiti pomoću kaiša za struk kako bi se stvorio izrezbaren izgled. Prsluk s postavom ima detalje poput kaiša sa strane i džepa sa preklopom na dnu. I prsluk i jakna imaju istu plavu boju, ukrašene belim snegom nalikujućim detaljima i onim što izgleda kao japansko pismo.
TDS Niobium Concept 3 Kolekcija je sada dostupna za kupovinu na mreži i u odabranim Snow Peak i New Balance prodavnicama. Cena cipela iznosi 300 dolara, dok jakna s postavom i prsluk s postavom koštaju 679, odnosno 480 dolara.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.