Savršeno dizajnirane Audio-Technica slušalice

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 07.Okt.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršeno dizajnirane Audio-Technica slušalice

Savršeno dizajnirane i napravljene od početka, ATH-ADX5000 poseduju novu tehnologiju montiranja, povećane zvučnike od 58mm i dijafragme presvučene tungstenom, sve upakovano u upečatljiv dizajn sa izgledom saća. Nova tehnologija montiranja je razvijena radi optimizacije položaja zvučnika unutar kućišta. Ovaj pametni dizajn poboljšava efikasnost toka vazduha što poboljšava srednje i visoke frekvencije, dok proizvodi bogat i precizan bas.
U srži ATH-ADX5000 se nalazi zvučnik jedinstvenog dizajna. Dijafragma, namotaj i magnet su smešteni unutar iste jedinice kako bi se smanjile nepoželjne vibracije koje umanjuju kvalitet zvuka. Dizajn takođe omogućava skidanje kopči kako bi se smanjila težina, dok su jastučići napravljeni od veoma dugotrajnog polypenylen sulfida i staklenih vlakana kako bi se omogućilo stabilno pomeranje dijafragme i postizanje preciznijeg zvuka.

1 od 7






























Kućište sa dezenom pčelinjeg saća nije samo privlačno za oko već predstavlja veoma efikasan dizajn, kombinovan sa zatvorenim stranama kako bi se smanjila bočna ventilacija, smanjio gubitak pritiska i održala autentičnost zvuka. Da bi se dodatno naglasio zvuk, koristi se kvalitetni 6N-OFC kabl sa 6.3mm utikačem, koji smanjuje neželjenu rezonancu radi što boljeg zvuka.
Udobnost tokom dugog slušanja je uvek prioritet kad su u pitanju kvalitetne slušalice, s toga su ATH-ADX5000 slušalice i traka umotani u Alcantara kožu.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.