Samovozeći električni ATV koji može da radi sa i bez vozača

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 08.Feb.2023, 19:01

Samovozeći električni ATV koji može da radi sa i bez vozača

Najnovije električno koncept vozilo kompanije CAKE je spremno da se uprlja, bilo da ima vozača ili ne. To je zato što je CAKE Kibb delom električni ATV, a delom polu-autonomna robotska radna platforma.
CAKE Kibb nije namenjen za adrenalin džankije ili rekreaciju. Ovaj ATV je dizajniran za lakšu poljoprivrednu upotrebu gde može da se koristi da pomogne ljudima ili mašinama u radu i „ispuni jedinstvene potrebe regenerativne poljoprivrede.“

Održivo i odgovorno bavljenje poljoprivrednom je od krucijalnog značaja za zdrave ekosisteme a Kibb je alatka broj jedan za sve buduće poljoprivrednike. CAKE Kibb ima modularnu karoseriju na koju može da se stavi nekoliko različitih priključaka za kompatibilnost sa raznom dodatnom opremom na ATV vozilima.
Baterija na ovom ATV-u može takođe da posluži kao mobilni agregat za napajanje različitih uređaja ili aparata koji se koriste na njivi.
CAKE je i dalje u ranoj fazi razvoja i ne očekuju da će izbaciti svoj autonomni četvorotočkaš pre 2025. godine.

1 od 5
























The post Samovozeći električni ATV koji može da radi sa i bez vozača appeared first on Tech X Lifestyle: Svet tehnologija za lakši život.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.