Izvor: marketingITD.com, 03.Feb.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan Javni poziv za učešće u Programu povećanja konkurentnosti kompanija u prehrambenoj industriji Vojvodine

Fond za podršku investicija u Vojvodini – VIP objavljuje Javni poziv za učešće u Programu povećanja konkurentnosti kompanija u prehrambenoj industriji Vojvodine. Program se sprovodi u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnju saradnju GIZ i deo je tehničke pomoći ove organizacije  namenjene AP Vojvodini, a cilj je da se poveća konkurentnost domaćih kompanija kroz izradu biznis planova za investicione projekte usmerene ka traženju stranih strateških >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << partnera i investitora.
Program sprovodi Fond za podršku investicija u Vojvodini – VIP, uz tehničku podršku odabranih konsultanata koji će imati izvršnu ulogu u izradi biznis planova za investicione projekte kompanija iz prehrambene industrije Vojvodine.
Zainteresovane kompanije sve detalje vezane za uslove i način prijavljivanja na konkurs mogu pogledati u dokumentima koji slede.
Javni poziv za učešće u Programu povećanja konkurentnosti kompanija u prehrambenoj industriji Vojvodine
Prijava za učešće
Izjava o prihvatanju i ispunjenju uslova za učešće u Programu
The post Raspisan Javni poziv za učešće u Programu povećanja konkurentnosti kompanija u prehrambenoj industriji Vojvodine appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.