RENOUN – Profi skije

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 23.Dec.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RENOUN – Profi skije

Osnovana od strane inženjera, RENOUN kompanija jedina koristi nove materijale, Hyper Damping Technology (HDT) prilikom proizvodnje skija. Ako tragate za budućnosti skijanja, ovo može biti prava stvar za vas.
Šta je HDT i kako funkcioniše? Ovaj materijal se već godinama koristi u vojne svrhe. Renoun je prva kompanija koja ga koristi u proizvodnji skija. HDT je polimer koji je mekan pri malom naprezanju a jak pri velikom. Skijanje po mekanom snegu ili sporo skijanje izlaže skije malim silama. Postizanje velikih brzina ili naglo skretanje izlaže skije velikim silama. HDT omogućava skijama da bukvalno promene svoje karakteristike i prilagode se svakoj situaciji.

Sve ovo je moguće zahvaljujući obliku molekula. Pri malom naprezanju molekuli mogu prolaziti jedan pored drugog. Pre velikom naprezanju oni se međusobno vežu i HDT postaje tvrd. HDT predstavlja prvu i jedinu tehnologiju koja može promeniti stabilnost skija na osnovu uslova terena i stila skijanja. Jedinstvena sposobnost prilagođavanja ovog materijala čini ove skije svestranim.
Što to znači za normalne ljude? Kako se uslovi menjaju, skije se menjaju sa njima. To su jedine skije na svetu koje se prilagođavaju uslovima terena. Prilagođavaju se za faktor od 300% – drugim rečima, ponašaju se kao prave skije za trenutne uslove. Kako se vaša veština skijanja poboljšava, skije se menjaju u skladu sa tim. Cena sitnica, $1.145.
VIDEO: Skije RENOUN sa likovima Trampa i Hilari u ograničenoj seriji

1 od 6


























Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.