Premium spremačica samo za vaše oči

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 05.Feb.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premium spremačica samo za vaše oči

Na čelu asortimana je novi LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door – sistem sa vratima od crnog toniranog stakla poput ogledala, dobitnik nagrade za inovaciju na CES 2019. LG je predstavio i očaravajuće modele velikog kapaciteta koji nude povećanu funkcionalnost, kao i pametno ogledalo sa servisom na bazi veštačke inteligencije (AI) za potpuno novi virtuelni modni doživljaj.
Premium LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door donosi u dom funkcionalnost i eleganciju sa prefinjenim, modernim dizajnom i sposobnošću da održava higijensku čistoću i besprekoran izgled odeće. Nova vrata od crno toniranog stakla odišu sofisticiranošću, dok aparat praktično bez napora osvežava i do četiri odevna komada istovremeno – uključujući i par pantalona u vratima. Dodatno, tehnologije Smart Diagnosis™ i SmartThinQ™ pružaju korisnicima prednost brze, tačne podrške i mogućnosti korišćenja Google Asistenta pomoću glasa.

U srcu Styler sistema nalazi se LG TrueSteam™ tehnologija, koja uklanja više od 99,9 procenata mikroba i bakterija koji se nalaze u odeći kako bi očuvala higijensku čistoću garderobe. Sa odeće stavljene na pomične vešalice uklanjaju se nabori i neprijatni mirisi, dok funkcija blagog sušenja Gentle Dry brzo i potpuno uklanja vlagu. Funkcija sušenja pomoću toplotne pumpe Heat Pump Drying smanjuje potrošnju energije tako što reciklira toplotu iz vrućeg, vlažnog vazduha unutar Styler sistema, a funkcija za ispravljanje pantalona Pants Crease Care obezbeđuje uredan, čist izgled tako što bez pegle uklanja nabore i pravi preciznu liniju na pantalonama.

Pored novog Styler sistema, posetioci sajma CES 2019 mogli su da se uvere u inovativne karakteristike Styler sistema velikog kapaciteta namenjenog porodicama, koji može da primi pet komada odeće na pomičnim vešalicama (uključujući i duge kapute), kao i par pantalona u vratima.Dodatno, LG je publici pružio pogled u spavaću sobu budućnosti predstavljanjem pametnog ogledala na bazi veštačke inteligencije. LG ThinQ ogledalo može da pruži personalizovan doživljaj dajući korisnicima modne predloge i mogućnost virtuelnog isprobavanja odeće, omogućavajući im time da kupuju odeću, a da ne moraju da je probaju u radnji.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.