Pogledajte kako izgleda The Witcher u virtuelnoj stvarnosti VIDEO

Izvor: B92, 21.Feb.2020, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda The Witcher u virtuelnoj stvarnosti VIDEO

Dolaskom The Witcher serije na Netflix, istoimeni serijal igara je dobio novi dašak života što se već pokazalo kroz fantastičnu prodaju pre svega trećeg dela, ali i starijih igara.

The Witcher nudi mnogo toga, zanimljivu priču, odlične borbe, odlično dizajniranim okruženja, a modovi su posebna priča. Jedan od posvećenih modera radi na izuzetno zanimljivom projektu koji će vam ovaj fiktivni svet dodatno približiti.

Patrik Loan radi na Witcher VR naslovu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će igračima omogućiti da istražuju svet iz prve igre koristeći neki od uređaja za virtuelnu realnost. Ovde se ne radi o prostom modu za prvu igru, već Patrik radi na zasebnom naslovu u Unreal 4 endžinu, što znači viši kvalitet prikaza.

Ideja iza ovog projekta je da se omogući igračima da zađu u ovaj odlični univerzum i da iskuse poznata okruženja, dok planova trenutno nema za dodavanje mehanika borbe i karaktera.

Projekat je trenutno u izradi, ali je moguće isprobati ranu verziju koja vas smešta u Kaer Morhen, samo vam je potreban VR headset – Oculus Rift, HTC Vive i Windows Mixed Reality.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.