Pogledajte kako izgleda The Witcher u virtuelnoj stvarnosti VIDEO

Dolaskom The Witcher serije na Netflix, istoimeni serijal igara je dobio novi dašak života što se već pokazalo kroz fantastičnu prodaju pre svega trećeg dela, ali i starijih igara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 21.02.2020.

14:15

Default images

The Witcher nudi mnogo toga, zanimljivu priču, odlične borbe, odlično dizajniranim okruženja, a modovi su posebna priča. Jedan od posvećenih modera radi na izuzetno zanimljivom projektu koji će vam ovaj fiktivni svet dodatno približiti.

Patrik Loan radi na Witcher VR naslovu koji će igračima omogućiti da istražuju svet iz prve igre koristeći neki od uređaja za virtuelnu realnost. Ovde se ne radi o prostom modu za prvu igru, već Patrik radi na zasebnom naslovu u Unreal 4 endžinu, što znači viši kvalitet prikaza.

Ideja iza ovog projekta je da se omogući igračima da zađu u ovaj odlični univerzum i da iskuse poznata okruženja, dok planova trenutno nema za dodavanje mehanika borbe i karaktera.

Projekat je trenutno u izradi, ali je moguće isprobati ranu verziju koja vas smešta u Kaer Morhen, samo vam je potreban VR headset – Oculus Rift, HTC Vive i Windows Mixed Reality.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: