Pobednici takmičenja za najbolji automobil švajcarskog časopisa!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 05.Feb.2023, 19:03

Pobednici takmičenja za najbolji automobil švajcarskog časopisa!

Nova godina je počela sa trijumfom za brend Abarth: po drugi put zaredom, gama modela Abarth 595/695 je dobila titulu najboljeg automobila od strane prestižnog časopisa Auto Illustrierte u Švajcarskoj. Glasalo je preko 100.000 čitalaca, birajući između 422 modela koji su trenutno na tržištu, u 13 kategorija, svaka sa posebnom klasifikacijom za uvozna vozila.
Tajna ovog uspeha leži u dvema dušama brenda, performansama i stilu, koje čine Abarth 595/695 idealnim vozilom za one koji traže nalet adrenalina sveta trkanja, i u smislu performansi, i u smislu tehničkog sadržaja.

Dostupna su dva modela – ili Abarth 595 sa 165 KS, ili Abarth 695 sa 180 KS. Oba se mogu povezati sa Turismo ili Competizione dušom, kao i uvek, dostupni i kao hečbek i kao kabriolet. Prvi je namenjen za kupce koji vole da se izdvajaju iz gomile; drugi je napravljen za tvrdokorne ljubitelje performansi i sportske vožnje. Na kraju, kupci mogu da izaberu svoju omiljenu odvažnu boju kako bi završili konfiguraciju svog novog Abarth vozila. Predstavljena u novembru, „Orange Racing“ shema boja je sada dostupna, sa bojama koje su učinile brend Abarth legendarnim.

1 od 8

































The post Pobednici takmičenja za najbolji automobil švajcarskog časopisa! appeared first on Tech X Lifestyle: Svet tehnologija za lakši život.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.