PlayStation 4 dizajn skoro konačan

Izvor: ITsvet.com, 15.Jun.2013, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PlayStation 4 dizajn skoro konačan

Kompanija Sony navodi da je dizajniranje nastupajuće PlayStation 4 igračke konzole u završnoj fazi i da će biti izvršeno još nekoliko izmena pre nego se ovaj sistem sledeće generacije pojavi na tržištu krajem ove godine. Pored toga, Sony navodi da će se plastični deo koji sistem drži u uspravnom položaju kada je u vertikalnoj poziciji prodavati kao zasebna periferija, ali još uvek nije objavljeno po kojoj ceni. PlayStation 4 je naslednik PlayStation 3 igračke konzole, prva najava upriličena je krajem februara ove godine a biće direktan konkurent Nintendo Wii U i Microsoft Xbox One konzolama.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Xbox One ljuti okorele igrače

Izvor: ITsvet.com, 16.Jun.2013, 11:32

Čini se da tržište igara nije više ono što je bilo. Činjenica da smart telefoni i tablet uređaji pružaju mogućnost igranja različitih igara, obični igrači više nemaju nikakvu potrebu za specijalnim igračkim konzolama. I Sony i Microsoft su bili svesni ove činjenice kada su radili na razviju...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.