Xbox 360 dobio redizajn

Izvor: ITsvet.com, 14.Jun.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox 360 dobio redizajn

Šta je tipično za proizvođače konzola nakon što najave konzolu naredne generacije? Pre svega redizajn odlazećeg modela. Sada je prateći kompanije Sony i Nintendo i Microsoft predstavio redizjniranu verziju svoje Xbox 360 konzole koji će imati zadatak da održi živim interesovanje za konzolu dok se ne pojavi naredna generacija koja će stići u mesecu novembru po ceni od oko $500. Nova Xbox 360 je izrađena tako da malo podseća na Xbox One. Cena redizajnirane verzije je $200 za model sa 4GB skladištenog kapaciteta, zatim $300 za verziju sa 250GB hard diskom i $300 za 4GB Kinect Bundle paket.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

PlayStation 4 dizajn skoro konačan

Izvor: ITsvet.com, 15.Jun.2013, 14:18

Kompanija Sony navodi da je dizajniranje nastupajuće PlayStation 4 igračke konzole u završnoj fazi i da će biti izvršeno još nekoliko izmena pre nego se ovaj sistem sledeće generacije pojavi na tržištu krajem ove godine. Pored toga, Sony navodi da će se plastični deo koji sistem drži u uspravnom...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.