Patchworks – Odlična zaštita za telefon!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 16.Dec.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patchworks – Odlična zaštita za telefon!

Skupi telefoni su uglavnom izrađeni od lepih, kvalitetnih, ali često lomljivih materijala. Proizvođači žele da se istaknu, da budu drugačiji, ali u isto vreme da udovolje potencijalnim korisnicima. Bežično punjenje je postalo popularno, ali nuspojava su staklena leđa. Staklo nije čvršće od metala, koliko god ga tako reklamirali. Po pitanju stepena klizavosti, i staklo i metal su bitno klizaviji od polikarbonata ili neke manje zvučne plastike. Velike su šanse da vam ispadne tokom dve godine ugovora. Zamena poleđine, ili ekrana košta kao trećina novog telefona. Da bi sprečili oštećenja, možete zaštititi telefon sa maskom, futrolom, zaštitnom folijom…
Sa zaštitom, elegancija stakla se više ne vidi, ali ste sigurni da vam je telefon bezbedan. Patchworks, renomirana firma iz Južne Koreje, u svojoj ponudi ima futrole za sve skuplje telefone koji imaju krhku poleđinu. Sve njihove futrole imaju sertifikat za U.S Military MIL-STD-810G standard, iliti izdržavaju visoke i niske temperature, kišu, pesak i prašinu, jake vibracije i udarce.
Flexguard
Osnovna zaštita je tanka i prijatnog izgleda. Flexguard je izrađena od najčvršćih materijala otpornih na udarce. Telefon se lako stavlja unutra i čvrsto stoji. Unutar svakog ćoška se nalazi Poron XRD apsorber udarca, a to je najnaredniji materijal otporan na udarce. Ostatak futrole je od mekanog i fleksibilnog poliuretana, takođe otpornog na udarce. Svi otvori (za kameru, slušalice, napajanje…)su dovoljno veliki da bi se lako koristili.
GALAXY S7 FLEXGUARD CASE WITH PORON XRD – $19.95
IPHONE X CASE – FLEXGUARD – $19.95

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.