Paradigm Persona: Nova klasa zvučnika

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paradigm Persona: Nova klasa zvučnika

Luksuz i vrednosti sa nesvakidašnjim nivoom realnosti i transparentnosti. Posle razvojnog perioda koji je trajao pet godina, ovaj audio sistem pruža nesvakidašnji nivo realnosti i transparentnosti.
Jedan od ključeva uspeha Persona linije zvučnika je korišćenje Berilijuma, apsolutno najboljeg elementa za proizvodnju dijafragmi zvučnika. Specijalno formulisan kako bi bio mnogo čvršći i lakši od ostalih premijum materijala za proizvodnju dijafragmi, Berilijum omogućava superiornu reakciju i transparentnost.
Dizajniran kako bi „uneo boju i punoću“ u zvuk, svaki zvučnik bukvalno nestaje iza fascinantnog nivoa realizma i transparentnosti. Bez obzira da li ste ljubitelj dvokanalnog stereo zvuka ili višekanalnog kućnog bioskopskog sistema, kombinacija inovativnosti, performansi i elegantnosti uvodi luksuz u novu klasu Persona zvučnika.

1 od 4




















Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.