Pametni vibrator – MysteryVibe Crescendo

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 07.Okt.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pametni vibrator – MysteryVibe Crescendo

MysteryVibe Crescendo je igračka dizajnirana kako bi udovoljila vašem telu i željama kako bi sami oblikovali vaš užitak. Sa 6 snažnih motora koji nezavisno vibriraju, kombinacija šablona vibracija je neograničena – omogućavajući vam da eksperimentišete, igrate i razvijate Crescendo.
Crescendo ostaje diskretan, tako da ništa ne ometa trenutak. Postiže visoke vibracije sa snagom koja traje satima. Udahnite mu život tako što ćete ga staviti na postolje za punjenje. Cresendo je otporan na vodu – nema žica, nema ograničenja. Savijte Crescendo prema vašim željama. Napravljen od svilenkastog mekanog silikona, zadržaće dati oblik dok ga vi ne promenite.
MysteryVibe aplikacija: Poboljšajte iskustvo Crescendo uz pomoć senzualne liste prilagođenih vibracija. Inspirisan temeljnim istraživanjem i dizajniran ljudskom rukom. Jednostavno upalite Crescenod i povežite ga sa aplikacijom. Pronađite vaše omiljene vibracije, napravite svoju listu, zavalite se i uživajte.

1 od 8
































Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.