PRVI SAVITLJIVI TELEVIZORI U PRODAJI! Evo kako izgleda i koliko košta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 19:43

PRVI SAVITLJIVI TELEVIZORI U PRODAJI! Evo kako izgleda i koliko košta! (VIDEO)

Konačno je u prodaju pušten savitljivi TV južnokorejske kompanije LG.

U pitanju je TV uređaj sa takozvanim OLED R ekranom dijagonale 65 inča.

Kada kažemo savitljivi, ne mislimo na to da mu je ekran zakrivljen. Ovaj TV može da se delimično uvuče u postolje, prilagođava se različitim razmerama slike, a može i da se "srola" i potpuno kada vam nije potreban.

After years of teasing, LG is finally selling a rollable OLED TV. The RX-branded Signature OLED >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << R launched in South Korea today, offering a 65-inch 4K display that tucks away into its base at the press of a button. Besides being able to hide complete... Engadget RSS Feed LG'… pic.twitter.com/7JtBCctPpW

— noushiurl (@noushiurl) October 20, 2020

Za sada je u prodaji u sedam radnji u Južnoj Koreji, a LG tvrdi kako je u pitanju prvi ovakav uređaj, prenosi portal The Verge.

Cena mu je, kao što biste i mogli da očekujete, prilično visoka - 87.000$, odnosno oko 73.400€.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.