POLEDICA Saobraćaj usporen u Timočkoj i Negotinskoj krajini

Izvor: Blic, 04.Dec.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLEDICA Saobraćaj usporen u Timočkoj i Negotinskoj krajini

Vidljivost je smanjena, a saobraćaj je usporen i otežan na području Timočke i Negotinske krajine, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na sumaglicu treba računati na području Loznice, Zaječara i Vranja, a vozači se upozoravaju da obrate pažnju i na ostalim putevima i duž rečnih tokova. Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Za razliku od prethodna dva dana, danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se očekuju povoljnije vremenske prilike i oblačno i suvo vreme sa sunčanim intervalima. Svi vozači se podsećaju da su od 1. novembra do 1. aprila, po novom pravilniku o upotrebi zimske opreme, dužni da imaju sva četiri zimska pneumatika, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica.

Van naseljenog mesta obavezno je posedovanje lanaca ili drugih uređaja za povećanje trakcije u prtljažniku, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Upozorenje na maglu i sumaglicu

Izvor: RTS, 04.Dec.2014

Očekuju se povoljnije vremenske prilike, ali Auto-moto savez Srbije upozorava na smanjenu vidljivost zbog magle i sumaglice u Timočkoj i Negotinskoj krajini i na području Loznice, Zaječara i Vranja...Zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta...Do 17 časova izvodiće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.