Upozorenje na maglu i sumaglicu

Izvor: RTS, 04.Dec.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje na maglu i sumaglicu

Očekuju se povoljnije vremenske prilike, ali Auto-moto savez Srbije upozorava na smanjenu vidljivost zbog magle i sumaglice u Timočkoj i Negotinskoj krajini i na području Loznice, Zaječara i Vranja.

Zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji oštećenja kolovoza na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << petlji "Mostar" na auto-putu u smeru Šid - Beograd.

Zbog radova na izgradnji nove raskrsnice izmenjen je režim saobraćaja na delu auto-puta E-75 na saobraćajnici T6 - Novosadski put, u zoni "Lakat krivine", u traci od Beograda ka Novom Sadu.

Na auto-putu je, takođe zbog radova, zatvorena naplatna stanica "Smederevo", umesto koje se mogu koristiti naplatne stanice "Kolari" i "Požarevac".

Zbog radova na auto-putu, saobraćaj je na paraleleni put preusmerenj kod Grdelice, zatim na deonici Vladičin Han - Vranje, između mesta Gramađe i Prevalca, kao i između Vladičinog Hana i Vranja, i na delu od Bresnice do Suvog Dola.

Na državnom putu II-a reda broj 110 na deonici Kula-Odžaci, saobraćaj se obavlja naizmenično zbog radova na održavanju mosta.

Zbog popravke puta II-a reda Beograd-Smederevo, vozila naizmenično prolaze na deonici Grocka-Brestovik.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.