Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je trenutno deset najboljih mobilnih telefona na svijetu

Svi pametni telefoni su generalno sličnog izgleda i većina njih koristi isti ili sličan chipset ali su ipak svi različiti i daju drugačiji osjećaj prilikom korištenja.

Pametni telefoni renomiranih brendova zadovoljiće većinu korisnika dok će se oni zahtjevniji držati pravila da je skuplje ujedno i bolje, a proizvođači telefona u prodaju puštaju svoje najbolje i najskuplje uređaje.

Telefona je sve više, a vječna borba između ljutih konkurenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << napetije je nego ikada.

Ovo je, prema "Business Insideru", trenutno deset najboljih telefona na tržištu:

1. Google Pixel

2. Google Pixel XL

3. iPhone 7 Plus

4. iPhone 7

5. Samsung Galaxy S7 Edge

6. Samsung Galaxy S7

7. iPhone 6S Plus

8. iPhone 6S

9. iPhone SE

10. OnePlus 3T

(Radiosarajevo.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ovo je trenutno deset najboljih mobilnih telefona na svetu

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2017, 08:23

Svi pametni telefoni su generalno sličnog izgleda i većina njih koristi isti ili sličan chipset ali su ipak svi različiti i daju drugačiji osećaj prilikom korišćenja...Pametni telefoni renomiranih brendova zadovoljiće većinu korisnika dok će se oni zahtevniji držati pravila da je skuplje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.