Izvor: marketingITD.com, 21.Feb.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorene prijave za DIDS 2014, registracija, kao i do sada, sa .RS ili .СРБ mailovima

„Dan internet domena Srbije“ (DIDS 2014) je godišnja konferencija o razvoju Interneta u svetu i na domenskim prostorima Srbije. Ovogodišnji DIDS, koji se organizuje peti put za redom, ujedno obeležava i šest godina od početka rada nacionalnog .RS domena.

Konferencija će biti održana 10. marta u Hotelu “Metropol”, u Beogradu, a svi oni koji žele da prisustvuju, od danas, 21. februara, mogu da se prijave na web stranicama konferencije: dids.rs ili дидс.срб.
Ove godine će u prvom bloku, nazvanom „Domenizacija“, biti reči o promenama koje donosi uvođenje novih gTLD domena na svetsko tržište i kako će se to odraziti na nacionalne domene. Drugi blok „Društvenizacija“ posvećen je promociji internet sajtova kroz društvene mreže, a treći blok „Dobra lokacija“ daje primere uspešnih sajtova na nacionalnim internet domenima .RS i .СРБ.
DIDS je, kao i do sada, besplatan za sve posetioce, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta. Registracija će, kao i ranije, biti omogućena samo korišćenjem e-mail adresa koje se završavaju sa .RS ili .СРБ.
The post Otvorene prijave za DIDS 2014, registracija, kao i do sada, sa .RS ili .СРБ mailovima appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.