Otvoren prvi LG Concept store u Srbiji!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 26.Jul.2023, 13:22

Otvoren prvi LG Concept store u Srbiji!

Dobrodošli u prvi LG Concept store u Srbiji. LG Concept prodavnica predstavlja jedinstveno odredište koje donosi najnovije LG proizvode, prilagođene da unaprede svaki aspekt vašeg doma i zadovolje sve vaše potrebe.
U širokom asortimanu LG Concept prodavnice, posetioci će pronaći vrhunske televizore koji garantuju neuporedivo iskustvo gledanja. LG televizori sa OLED, NanoCell i Ultra HD rezolucijom pružaju izvanredan kvalitet slike i zvuka, prenoseći svaki detalj i boju izuzetno realistično. Pametne funkcije ovih televizora poseduju mogućnost jednostavnog povezivanja sa svetom zabave i uživanje u omiljenim sadržajima.
Pored televizora, LG Concept prodavnica nudi i inovativne monitore koji su idealni kako za kućnu, tako i za poslovnu upotrebu. Uz vrhunsku sliku i napredne funkcionalnosti, LG monitori će vam omogućiti veću produktivnost, uživanje u multimedijalnom sadržaju i učestvovanje u igrama na potpuno novom nivou.
Za optimalnu udobnost i svežinu u svom domu, otkrijte našu bogatu ponudu klima uređaja. LG klima uređaji spajaju elegantan dizajn, energetsku efikasnost i napredne funkcije kako bi stvorili idealnu atmosferu u svakom prostoru, pružajući pouzdano rešenje tokom cele godine, bez obzira na spoljne uslove.
LG Concept Store by Dr Techno BEO SHOPPING CENTAR, Vojislava Ilića 141, Beograd LG Concept prodavnica takođe nudi vrhunsku belu tehniku, od mašina za pranje veša sa najnaprednijim tehnologijama za očuvanje tkanina do efikasnih frižidera koji čuvaju sveže namirnice duže vreme. LG bela tehnika je dizajnirana da unapredi vaš dom i olakša svakodnevne zadatke.
Naša stručna i prijateljska prodajna ekipa je tu da vam pruži personalizovano iskustvo i pomogne da pronađete savršeno rešenje koje odgovara vašim potrebama. Njihovo stručno znanje o LG proizvodima omogućava im da vam pruže detaljne informacije i preporuke kako biste doneli ispravne odluke pri kupovini.
Naš cilj je da vas inspirišemo, edukujemo i pružimo nezaboravno iskustvo kupovine. Želimo da otkrijete beskrajni potencijal koji se krije u svetu LG inovacija i da se upustite u budućnost koja počinje upravo ovde.
Posetite nas u LG Concept prodavnici smeštenoj u BEO SHOPPING CENTRU, na adresi Vojislava Ilića 141, Beograd. Radno vreme prodavnice je svakim danom od 10 do 22 sata.
Dođite i doživite novo doba tehnologije, prepustite se magiji inovacija koje će promeniti način na koji živite i koristite tehnologiju. Vaša budućnost počinje ovde, u LG Concept prodavnici.
Dobrodošli u LG Concept prodavnicu – vaše jedinstveno odredište za vrhunske proizvode i beskrajnu inspiraciju.
The post Otvoren prvi LG Concept store u Srbiji! appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.