Otvara se izložba „Kreativni marketing – moć fotografije“

Izvor: marketingITD.com, 17.Jan.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se izložba „Kreativni marketing – moć fotografije“

Tradicionalna izložba studentskih radova pod nazivom „Kreativni marketing – moć fotografije“ biće otvorena u petak, 17. januara, u 18 časova u UŠĆE Shopping Centru i biće dostupna za sve posetioce tog i narednog dana.

U okviru postavke biće prikazani radovi iz različitih oblasti, kao što su kultura, sport, nauka, muzika, film, turizam, kozmetička industrija, automobilska industrija. Kreativni radovi izražavaju stav mlade generacije o srpskim brendovima i internacionalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << kompanijama na inovativan i kreativan način.

Studenti Fakulteta za evropski biznis i marketing odabrali su fotografije studenata Nove Akademije Umetnosti i na osnovu njih napravili reklame za domaće i internacionalne kompanije, a sve to pomoću inovativnih slogana i apela.
Celokupnom projektu, koji se osmi put realizuje, pridružili su se i učenici gimnazija, srednjih škola i stranih škola iz Srbije, pripremivši radove u kojima su njihove škole predstavljene putem marketinga obrazovno-naučnih institucija.

Nagrade autorima najboljih radova uručiće prof. dr Leposava Zečević, dekan Fakulteta za evropski biznis i marketing. Najbolje radove prikazane na izložbi odabrao je u žiri u sastavu Maja Ćirić, Merdedes Benz, Ivana Jovanović, Loreal, Marija Lukić, Eco Srbija, Nikola Baroli, Oriflame, kao i profesori sa Fakulteta za evropski biznis i marketing i Nove Akademije Umetnosti.
Izvor: designed.rs

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.